Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ: Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ – Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία την Τετάρτη 6 Απριλίου

Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς θα είναι η Τετάρτη 6 Απριλίου μιας και το συνδικάτο εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ αποφάσισε τη συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Συγκεκριμένα, τα σωματεία εργαζομένων σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ  αποφάσισαν να συμμετάσχουν

στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 6 Απρίλη κι έτσι δεν θα κινηθούν οι συρμοί τραμ, μετρό, τρόλεϊ και ΗΣΑΠ

Τα μπλε λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας στις 6 Απριλίου έως και τις 9:00 το πρωί, αλλά και από τις 21:00 έως και τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Δεμένα τα πλοία

Στα λιμάνια θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία την Τετάρτη 6 Απριλίου, με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) να έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην πανελλαδική απεργία.

Στην 24ώρη απεργία θα λάβουν μέρος και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, αλλά και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τηλεπικοινωνιακών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετοχή στην 24ώρη απεργία έχουν δηλώσει οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, στα ασφαλιστικά ταμεία, σε ΔΟΥ, πολεοδομίες, δήμους και νομαρχίες.Συγκεντρώσεις ΓΣΕΕ-ΠΑΜΕ

Εξάλλου, συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κλαθμώνος για τις 11:00 το πρωί έχει προγραμματίσει η ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της Τετάρτης 6 Απρίλη.

Την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Σύνταγμα, με ανάλογες συγκεντρώσεις εργατικών κέντρων να πραγματοποιούνται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα