Απέδρασε από το «Κοστιέρ» η Παρί (video)


Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε «σκούρα» από τη Νιμ στο «Κοστιέρ» αλλά μ’ ένα καταπληκτικό γκολ του Μ’ Μπαπέ (2-3) πήρε τη νίκη με 4-2 στην έδρα των νεοφώτιστων. Μ’ Μπαπέ ο οποίος στο 94’ χτύπησε αντίπαλο και αποβλήθηκε.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν με 2-0, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 αλλά ο Μ’ Μπαπέ με την τεράστια κλάση του, σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ χαρίζοντας ουσιαστικά μια δύσκολη
νίκη. Ο Καβάνι απλά στο 94’ υπέγραψε μ’ ένα εύκολο πλασέ τη νίκη των φιλοξενούμενων κάνοντας το τελικό 4-2.

Οι γηπεδούχοι άντεξαν 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο όταν με το σκληρό τους παιχνίδι κατέφεραν να εκνευρίσουν τους παίκτες της Παρί και να την κάνουν να μην έχει ρυθμό στο ματς.

Στο 3' ο Ντιαλό κάνει φάουλ στο Νειμάρ και βλέπει την πρώτη κίτρινη στο ματς.
Πρώτη φάση για τους γηπεδούχους ένα σουτ του Ριπάρ στον Αρεολά στο 8’.
Η Παρί έχασε καλή διπλή ευκαιρία στο 11’ με τον Μ’ Μπαπέ. Το σουτ του νεαρού σε πρώτη φάση κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Από το κόρνερ ο Μ’ Μπαπέ βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Οι Παριζιάνοι σκόραραν το 0-1 στο 36ο λεπτό όταν ο Μ’Μπαπέ βρήκε στα δεξιά τον Μενιέ κι ο Βέλγος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Νεϊμάρ, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 0-2 όταν ο Ντι Μαρία με καταπληκτική εκτέλεση κόρνερ αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Νιμ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία με σουτ του Γκιγιόμ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, να φεύγει λίγο άουτ.
Πρώτη φάση για τη Νιμ στην επανάληψη μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαβανιέ πάνω από τα δοκάρια του Αρεολά στο 52ο λεπτό.

Μεγάλη ευκαιρία για την Παρί στο 59' όταν ο Νειμάρ έσπασε για τον Μενιέ εκείνος βρήκε τον Μ' Μπαπέ αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Μπερναρντονί.

Στο 63' η Νιμ κυκλοφόρησε την μπάλα έξω από την περιοχή της Παρί, ο Τιούμπ σέρβιρε στον Μπομπισόν ο οποίος με άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" του Αρεολά που δεν μπόρεσε ν' αντιδράσει. Υπέροχο γκολ για το 1-2 των γηπεδούχων.

Στο 69’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Τιάγκο Σίλβα ανέτρεψε τον Βαλς μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής σε πρώτη φάση δεν έδειξε τίποτε όμως η χρήση του VAR απέδωσε δικαιοσύνη. Ο Σεβανιέ νίκησε τον Αρεολά για το 2-2.

Στο 74’ η Νιμ θα μπορούσε να έχει γυρίσει το παιχνίδι όταν ο Αλακούς με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αρεολά.

Κόντρα στην ροή του αγώνα η Παρί θα κάνει το 2-3 στο 77’ όταν ο Μ’ Μπαπέ κατέβασε εντυπωσιακά την ψηλή πάσα του Κιμπεμπέ μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 94’ ο Καβάνι πήρε βαθιά μπαλιά από τον Μενιέ μπήκε στην περιοχή και με εύκολο πλασέ έκανε το 2-4 σφραγίζοντας νίκη και τελικό σκορ.

Στις καθυστερήσει ο Σεβανιέ έκανε σκληρό φάουλ στον Μ’ Μπαπέ, ο οποίος σηκώθηκε ανταπέδωσε το χτύπημα μ’ αποτέλεσμα αμφότεροι ν’ αντικρύσουν την κόκκινη κάρτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα