Απαντά στο δίλημμά του ο Τερζής

Η απουσία του Λούκας Σάσα από την ερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ (28/9), λόγω της αποβολής του στην Τούμπα, ανοίγει το δρόμο της συμμετοχής στη βασική ενδεκάδα του Άρη σε έναν εκ των Αμπού Μπα ή Λερίν Ντουάρτε δίπλα στον Χαβιέ Ματίγια στις θέσεις των αμυντικών μέσων.
Ο προπονητής των "κίτρινων", Απόστολος Τερζής, με τη δήλωση που έκανε σήμερα (26/9) στα κανάλια novasports, φανέρωσε ότι έχει δίλημμα
ποιον από τους δύο να επιλέξει για παρτενέρ του Ισπανού μέσου, καθώς, όπως τόνισε, και οι δύο τον "προκαλούν" με τη διάθεση που δείχνουν στις προπονήσεις και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Η αυριανή προπόνηση, λοιπόν, είναι κρίσιμη, σχετικά με την τελική επιλογή του Έλληνα τεχνικού.

Ενδέχεται, μάλιστα, αυτό που θα επιλέξει ο Τερζής να φανεί και από την ανακοίνωση της αποστολής, που θα γίνει αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να τους περιλάβει και τους δύο σε αυτήν και να αποφασίσει τελευταία στιγμή για τη χρησιμοποίηση ενός από τους δύο.
Keywords
Τυχαία Θέματα