Αουγκούστο: "Εχουμε ένα δυνατό γκρουπ παικτών"

Αουγκούστο: "Εχουμε ένα δυνατό γκρουπ παικτών"gpagosΣάβ, 11/07/2020 - 02:30

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε. της Βραζιλίας και αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Αϊντχόφεν. 

Επίσης αναφέρθηκε στην αρχή με Πάμπλο Γκαρσία αλλά και στους στόχους τόσο του ίδιου αλλά και του ΠΑΟΚ

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είπε: "Είναι πάντα καλό για οποιοδήποτε προπονητή να ξεκινήσει μια δουλειά με νίκες, οπότε

είμαστε χαρούμενοι που όλα πήγαν καλά για εμάς και τον Πάμπλο Γκαρσία, σε αυτό το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν".

Πρόσθεσε: "Ηταν ένας σημαντικός αγώνας, όπως κάθε εντός έδρας αγώνας σε αυτή την φάση του Europa League και παραμείναμε ήρεμοι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν αφήσαμε τον ρυθμό να πέσει αφού φτάσαμε στην ισοφάριση και αυτό μας επέτρεψε να προηγηθούμε και να πάρουμε μια νίκη που μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποφασιστική στην συνέχεια".

Συμπλήρωσε: "Δόξα τω Θεώ, είμαι σε καλή κατάσταση από τότε που επέστρεψα στην ομάδα. Θα συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος καθώς έχω ακόμα πολλούς στόχους να πετύχω εδώ στον ΠΑΟΚ.

Ενας από τους στόχους είναι να φτάσουμε στην φάση των νοκ άουτ στο Europa League. Εχουμε ένα δυνατό γκρουπ παικτών και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε να διατηρήσουμε αυτή την απόδοση τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο Πρωτάθλημα".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντόουγκλας Αουγκούστο ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε και στην αρχή με Πάμπλο Γκαρσία αλλά και στους στόχους του ΠΑΟΚ Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 02:30 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα