Αντσελότι: «Το σημαντικότερο βραβείο το κατακτήσαμε τον Μάιο»

Την ενόχλησή του για το όλο θέμα μετέφερε με… τακτ κι ο τεχνικός των «μερένχες», Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του, λίγες ώρες μετά την απονομή των βραβείων.

«Η Μάντσεστερ Σίτι καλύτερη ομάδα του 2022 και η Ρεάλ τρίτη σύμφωνα με την ψηφοφορία στη Χρυσή Μπάλα; Δεν γνωρίζω καλά τα κριτήρια, όμως η καλύτερη ομάδα ήταν η Ρεάλ που κατέκτησε το Champions League.

Το να συζητάμε για αυτό μου φαίνεται πως δείχνει ασέβεια απέναντι σε μία ομάδα που τα πήγε καλά την περασμένη χρονιά και η οποία κουράστηκε για να νικήσει αυτούς τους αντιπάλους. Το κάναμε μέσα από μικρές λεπτομέρειες», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (18/10) ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Έλτσε και πρόσθεσε: «Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, με όλο το σεβασμό για αυτό το βραβείο, το σημαντικότερο το κατακτήσαμε τον περασμένο Μάιο».

Για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» από τον Καρίμ Μπενζεμά, ο Αντσελότι τόνισε: «Είναι ένας παίκτης με πάρα πολλές ευθύνες, ο οποίος αισθάνεται πολύ περισσότερο ηγέτης σε αυτή την ομάδα σε σχέση με πριν από οκτώ χρόνια.

Από τεχνική άποψη δεν έχει αλλάξει κάτι, επειδή η ποιότητά του είναι ίδια με πριν. Εκείνο που άλλαξε είναι η συμπεριφορά του και η αίσθηση ευθύνης, είναι κάτι περισσότερο από ένας ηγέτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντσελότι, Μάιο,antseloti, maio