Αντσελότι: “Η Μίλαν με μεγάλωσε ως προπονητή, είναι στην καρδιά μου”

Μια συνέντευξη σε ιταλικό Μέσο έδωσε ο Κάρλος Αντσελότι και στάθηκε στην Μίλαν. Οι “ροσονέρι” είναι στην καρδιά του Ιταλού τεχνικού, καθώς του έδωσαν τη δυνατότητα να μεγαλώσει ως προπονητής.

Ο Αντσελότι μίλησε και για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, υπογραμμίζοντας ότι θα υποστηρίξει τον Καναδά που είναι η δεύτερη πατρίδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσει του στον “Rai Radio 1”:

Για την Μίλαν και αν επέστρεφε στην ομάδα της Ιταλίας: “Αν θα επιστρέψω στην Μίλαν μετά από

την Ρεάλ; Ποιος ξέρει. Θα μιλήσω την ημέρα που θα κλείσω την καριέρα μου στην Ρεάλ. Εάν το κάνω σε 20 χρόνια από τώρα, πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να βγω στη σύνταξη παρά να πάω στην Μίλαν. Είναι πάντως μία από τις λίγες ομάδες που έχω στην καρδιά μου επειδή με μεγάλωσε. Όχι ως παίκτη αλλά ως προπονητή. Εάν θα επέστρεφα ως σύμβουλος; Υπάρχει ο Μαλντίνι που κάνει αυτή τη δουλειά εξαιρετικά, δεν έχει ανάγκη από δύο“.

Για την ομάδα που θα στηρίξει στον Μουντιάλ του Κατάρ: “Στην τελική φάση του Μουντιάλ θα στηρίζω τον Καναδά. Λείπει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Επιπλέον, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καναδά είναι από το Αμπρούτσο, συνεπώς όλοι θα πρέπει να στηρίζουν τον Καναδά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα