Αντρέ Γκρέι: Το καλωσόρισμα, η ανυπομονησία και η περηφάνια! (pics)

Όλα γύρω από τον Αντρέ Γκρέι γυρίζουν τις τελευταίες ημέρες στον Άρη και πολύ περισσότερο το τελευταίο 48ωρο, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη έως και σήμερα (3/7), που έφτασε στο Σοχάου, στην Αυστρία, και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Άρη, ξεκινώντας προετοιμασία για τη νέα σεζόν με την καινούργια του ομάδα.

Κατ’ αρχάς, αφού έφτασε στο Σοχάου, η ΠΑΕ Άρης

τον υποδέχτηκε θερμά με ανάρτηση στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Ο ίδιος ο Γκρέι, σε ανάρτηση στο δικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φορώντας τη φανέλα του Άρη με το νούμερο 9, σχολίασε, δείχνοντας τις… διαθέσεις του: “Ανυπομονώ γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια. Πάμε Άρη!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Gray (@andregray_)

Το καλύτερο εύσημο, πάντως, ο Τζαμαϊκανός κεντρικός επιθετικός των “κίτρινων” το πήρε από τη σύντροφό του, τη Λι Αν Πίνοκ. Πρόκειται για τη Βρετανίδα μουσικό, που έχει πολλές επιτυχίες, έχει πάρει σωρεία βραβείων και αποτελεί μέλος του πιο πετυχημένου -ίσως- “girl band” στην ιστορία της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας, των Little Mix. Ένα γκρουπ με περισσότερες από 7 δισεκατομμύρια προβολές στο youtube. Του έγραψε, λοιπόν, στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γι’ αυτή την καινούργια του περιπέτεια, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος: “Είμαι τόσο περήφανη και ενθουσιασμένη για σένα Αντρέ Γκρέι!”

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντρέ Γκρέι,antre gkrei