Αντωνίου: "Στόχος μας η γρήγορη παραμονή" (video)

Στις αναγκαστικές αλλαγές και στην αδράνεια που έδειξε η ομάδα του στις φάσεις που ακολούθησαν στάθηκε ο Σωτήρης Αντωνίου στη συνέτευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ήταν από τα πιο δύσκολα ματς που κληθήκαμε να παίξουμε. Για αρκετά σημαντικό διάστημα είχαμε καλή παρουσία. Εάν στο α' μέρος οι φορ
μας είχαν πιο καλές κάθετες κινήσεις θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Δεν κλειστήκαμε. Μας πήγε πίσω η αλλαγή του Πλιάτσικα. Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός άλλαξε σχήμα και φόρτωσε τα άκρα του. Εκεί έπαιξε ρόλο πάλι η αλλαγή του Σάλιακα λόγω τραυματισμού. Μία στιγμή αδράνειας οδήγησε στο πρώτο γκολ και μετά έπεσε η ψυχολογία μας. Μετά παίζουμε με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να πάρουμε το πρώτο τρίποντο και νομίζω ότι μας αδικούν τα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος στην Ευρώπη».

Για την εικόνα της Λαμίας: «Όταν δέχεσαι πίεση από ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και σχετικά με το αμυντικό κομμάτι πρέπει να πηγαίνεις καλά. Εμείς το κάναμε αυτό. Εάν είχαμε πιο καλή κίνηση μπροστά, όπως είπα πριν θα διεκδικούσαμε κάτι άλλο».

Για τον στόχο της ομάδας του: «Η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία».
Keywords
Τυχαία Θέματα