«Αντίο» από τον Τουρέ!

«Αντίο» στον Ολυμπιακό λέει σήμερα ή αύριο ο Τουρέ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιβοριανός μέσος θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του ίσως και στην προπόνηση που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η δεύτερη θητεία του Τουρέ στον Ολυμπιακό δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί γρήγορα στις απαιτήσεις της ομάδας.

Με δεδομένο μάλιστα,
ότι ο Πέδρο Μαρτίνς του είχε ζητήσει να δουλέψει περισσότερο για να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα, αλλά και του ύψους του συμβολαίου του που μόνο αμελητέο δεν είναι, Ολυμπιακός και Τουρέ αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά.

Το πιθανότερο είναι να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση αργότερα μέσα στην ημέρα για την κοινή απόφαση Τουρέ και Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε ότι ο Τουρέ είχε μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε 13΄ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και 46΄ κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Έπαιξε για 58΄ στο νικηφόρο (1-0) ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και είχε δύο συμμετοχές στο Europa League. Στο 3-1 με τη Μίλαν αγωνίστηκε 82΄ ενώ στο 5-1 κόντρα στη Ντουντελάνζ μπήκε ως αλλαγή στο 62ο λεπτό.

Συνολικά δηλαδή, αγωνίστηκε 230 λεπτά.
Keywords
Τυχαία Θέματα