Το μήνυμα του Σαββίδη

Η πληροφορία πως πριν από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, υπήρξε ομιλία ανθρώπου της διοίκησης του ΠΑΟΚ προς τα μέλη της ομάδας, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με την οποία ως νέος στόχος τίθεται – πλέον – η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και η διατήρηση των κεκτημένων στο Κύπελλο προκάλεσε σήμερα την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη.

Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος που πραγματοποίησε τη
συγκεκριμένη ομιλία, το έκανε κατ’ εντολή του ισχυρού ανδρού του «Δικεφάλου», μεταφέροντας ουσιαστικά το δικό του μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο, η ομάδα πάλευε, παλεύει και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα κι όπως τους έχει διαβεβαιώσει ο ίδιος ο κ. Σαββίδης, η επιβράβευσή τους θα προκύψει βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχουν στο γήπεδο, ανεξαρτήτων όλων των υπολοίπων.

Εντύπωση πάντως γενικότερα έχει προκαλέσει μια υφέρπουσα τάση που περνάει τον τελευταίο καιρό κι έχει ως στήριγμα και δημόσιες τοποθετήσεις μελών της ομάδας, σύμφωνα με την οποία μοιάζει ορισμένοι να συμβιβάζονται με τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, διαπίστωση την οποία προέβη κι ο ισχυρός «ανήρ» της ομάδας με αποτέλεσμα να επαναλάβει στους συνεργάτες του σήμερα, πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος παραμένει ενεργός κι αποκλειστικός στόχος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και πάνω σ’ αυτήν τη λογική απαιτεί την απόλυτη προσπάθεια, από όλους, σε όλα τα επίπεδα.

Σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για κάτι λιγότερο πλην των συγκεκριμένων. Κανένας εφησυχασμός, μάχη μέχρι τέλους για τη διεκδίκηση των στόχων, ως αυτοί είχαν, πριν από τα πρόσφατα συμβάντα στα δυο ντέρμπι.
Keywords
Τυχαία Θέματα