Αντιδράσεις προκάλεσε το νέο Ultrawide Mode του Fallout 76

Μάλλον γιατί δεν είναι ultrawide.

H Bethesda κατάφερε για άλλη μια φορά να "ενοχλήσει" τους παίκτες των PC, κυκλοφορώντας την υποστήριξη 21:9 ανάλυσης για το Fallout 76, μέσω του τελευταίου patch.

Θα πείτε και εσείς, "γιατί παραπονιούνται;" και η απάντηση έρχεται πολύ γρήγορα, με βάση τα όσα είπαν οι παίκτες στο Reddit. Φαίνεται λοιπόν πως το 21:9 δεν είναι στην πραγματικότητα αυτό, αλλά ένα ξεχειλωμένο 16:9, δηλαδή μια τροποποίηση του INI file. Το αποτέλεσμα; Το παιχνίδι να φαίνεται ότι κάνει render σε 21:9,

αλλά στην πραγματικότητα να κάνει ένα πολύ περίεργο stretch.

Ο Redditor AbheekG μας έδωσε screenshots από το ultrawide mode, συγκρίνοντάς το με το ανεπίσημο ultrawide mod των Fallout 4 και Fallout 76, λέγοντας, "Ένας modder χωρίς πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα έκανε αυτό που η Bethesda δεν μπόρεσε να κάνει σε ένα μήνα!"

Το Patch 1.0.3.10 έφερε μαζί του και μερικές ακόμα διορθώσεις στο bug του Feed the People event quest. Το bug έδινε reward σε όλον τον server, με την ολοκλήρωση του event, ακόμα και αν δεν συμμετείχαν. Όλη αυτή η "διόρθωση" λοιπόν οδήγησε τους παίκτες να ζήτουν στο Reddit από την Bethesda να "'ξεφτιάξει' το Feed The People event."

Τέλος, η Bethesda δήλωσε πως θα δούμε μάλλον ένα ακόμα patch, πριν ξεκινήσουν να ασχολούνται με το 2019, αλλά με αυτά που βλέπουμε, καλύτερα να μην απλώσει το χεράκι της καθόλου στο παιχνίδι.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Bethesda ετοιμάζει το τελευταίο patch του Fallout 76 για το 2018Fallout 76: Ένα από τα χειρότερα λανσαρίσματα στην ιστορία της βιομηχανίαςLive Events υπόσχεται το Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα