Άντεξε ο ΠΑΣ στο θρίλερ του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ένα πραγματικό ντέρμπι όπου η πρόκριση στην επόμενη φάση έμεινε ανοιχτή ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν ανέδειξε νικητή (1-1) αλλά είχε κερδισμένο τον ΠΑΣ Γιάννινα αφήνοντας απογοητευμένο τον Άρη και τους χιλιάδες φιλάθλους του στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βιλεκίδης».
Πιο επιθετικός κι επικίνδυνος ο ΠΑΣ στο ξεκίνημα του αγώνα ενώ ο Άρης σταδιακά πήρε τον έλεγχο ενώ οι ισορροπίες άλλαξαν στο 36ο λεπτό όταν σε αψιμαχία των Σόουζα και Καρανίκα, ο παίκτης του ΠΑΣ είδε την κόκκινη κάρτα
κι αυτός Άρη την κίτρινη από τον διαιτητή Αρετόπουλο.
Στο 60ο λεπτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μιλούνοβιτς έπειτα εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν.
Η αντίδραση της ομάδας του Γιάννη Πετράκη ήταν αποτελεσματική στο 72ο λεπτό όταν ο Σολτάνι αξιοποίησε μπαλιά του Μπέριου και ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Άρης ήθελε μόνον την νίκη για να προκριθεί, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον ΠΑΣ. Δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπαργκάν και Μπούρμπο όμως το 1-1 έμεινε τελικό αποτέλεσμα.
Έτσι από τον 7ο όμιλο το εισιτήριο για την επόμενη φάση πήρε η ομάδα των Ιωαννίνων και μαζί της ο Πανιώνιος που έχει τέσσερις βαθμούς και ήδη στην περίπτωση ισοβαθμίας με τον Άρη προκρίνεται έχοντας κερδίσει στην Θεσσαλονίκη.

Συνθέσεις :

Αρης (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Μαραγκός, Νίκιτς (76’ Πλατέλλας), Παυλίδης, Λώττας (46’ Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν, Κάσσος, Μιλούνοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (68’ Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70’ Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ (41’ Ναδάλες), Πέδρο Κόντε, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα