Άντεξε με 10 για 80 λεπτά η Τζένοα, 1-1 με ΣΠΑΛ (video)

Αναγκάστηκε να παίξει με 10 παίκτες για 80 λεπτά, είδε την ΣΠΑΛ να παλεύει με νύχια και με δόντια να της βάλει γκολ, είδα τον Ραντου σε μεγάλο βράδυ και τα δοκάρια να την βοηθούν και κάπως έτσι η Τζένοα του Πραντέλι έμεινε όρθια.

Σ' ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Λουίτζι Φερράρις Τζένοα και ΣΠΑΛ μοιράστηκαν γκολ και βαθμό.
Οι γηπεδούχοι που είχαν στον πάγκο τους για πρώτη φορά τον Τσέζαρε Πραντέλι, έπρεπε να ξεπεράσουν τον εαυτό
τους για να μην χάσουν ένα ματς στο οποίο είδαν στο 11' τον Κρισίτο να δέχεται απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου.

Τέσσερα λετπά μετά ο Τσιαταρέλα εκτέλεσε φάουλ ο Φελίπε πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Πετάνια την δεύτερη για να την στείλει στην εστία του Ρουμάνου τερματοφύλακα της Τζένο Ράντου.

Η ΣΠΑΛ θα μπορούσε να έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ πριν το τέλος του πρώτου μέρους όμως, στο 41' είχε τριπλή (!) ευκαιρία όταν ο Ράντου έδιωξε την μπάλα σε σουτ του Φαρές εντυπωσιακά, στο ριμπάουντ ο Αντενούτσι την έστειλε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Πετάνια δε μπόρεσε να νικήσει τον Ράντου. Τρία λεπτά μετά ο Φαρές σουτάρει με δύμανη από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής αναγκάζοντας και πάλι τον Ράντου σε δύκολη απόκρουση για να κλείσουν οι μεγάλες ευκαιρίες της ΣΠΑΛ με ένα ακόμη δοκάρι όταν σε σουτ ξανά του Φαρές ο Πετάνια έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος έπεσαν οι ταχύτητες όπως ήταν λογικό, όμως οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις τυος με κορυφαία αυτή της Τζένοα στο 84ο λεπτό όταν ο Κουάμε βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Γκομίς αλλά ο τερματοφύλακας της ΣΠΑΛ έστειλε την μπαλα κόρνερ.

Το παιχνίδι έμεινε στο 1-1 γιατί η κεφαλιά του Φλοκάρι στο 93' πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ραντου.
Keywords
Τυχαία Θέματα