Αντετοκούνμπο: «Το ευχαριστήθηκα» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως ευχαριστήθηκε την εφετινή συμμετοχή του στο All Star Game του ΝΒΑ και πως χάρηκε που αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να είχε κερδίσει η ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και για τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης, τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Το ευχαριστήθηκα! Χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να κερδίζαμε, αλλά το βασικό για εμένα είναι ότι περάσαμε καλά και μετά τον αγώνα είδε την οικογένειά μου να χαμογελάει. Σίγουρα ήταν πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Όχι μόνο στο τέλος, αλλά και από την αρχή. Πέρυσι όλοι ενδιαφερόντουσαν περισσότερο στο να σκοράρουν, αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά. Εγώ μπήκα δυνατά από την αρχή, γιατί μόνο αυτό ξέρω να κάνω. Ήθελα να θέσω τον τόνο. Όλοι έπαιξαν σκληρά και πάλεψαν. Πέρασα καλά και ανυπομονώ να πάω στο Μιλγουόκι να ξεκουραστώ, να εστιάσω στην συνέχεια της σεζόν και να επιστρέψω του χρόνου».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τις δικές του επιλογές, αν ήταν αρχηγός μιας από τις δυο ομάδες: «Αν συμβεί αυτό, τότε του χρόνου θα διαλέξω τους καλύτερους παίκτες και θα φτιάξω την καλύτερη ομάδα. Δεν ξέρω ποιον θα διάλεγα πρώτο. Φέτος ήμουν ικανοποιημένος από την ομάδα που βρέθηκα. Έκανα φιλίες, έμαθα πολλά και πέρασα ωραία».

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στον Τζέιμς: «Ο τρόπος που κινείται και συμπεριφέρεται είναι απίστευτος. Είναι πρότυπο για τα παιδιά, αλλά και γι τους παίκτες, επειδή είναι επαγγελματίας τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ».

Το σχετικό βίντεο:

"Everybody had fun, we played hard and we competed as players." - #Giannis pic.twitter.com/TvzMI6U0mp

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 19 Φεβρουαρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα