Αντετοκούνμπο: "Ο Ιλιασόβα μου έμαθε την τέχνη των σφυριγμάτων"

Αντετοκούνμπο: "Ο Ιλιασόβα μου έμαθε την τέχνη των σφυριγμάτων" antoniamath11Τρί, 01/12/2021 - 13:28

Τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο βρίσκουν τόσο οι Μπακς, όσο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στις δηλώσεις λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ ο "Greek Freak" αναφέρθηκε και στην τέχνη των σφυριγμάτων που του έμαθε ο Ερσάν Ιλιασόβα. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο


Για το παιχνίδι με του Ορλάντο Μάτζικ: "Ήταν κλειστό το παιχνίδι. Προσπαθούσα να κάνει το σωστό Play.

Μπορεί να είχα πέντε φάουλ, αλλά προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου, να βάλω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Νιώθω άνετα. Ο Χόλιντεϊ μπορεί να μαρκάρει από το 1 μέχρι το 4 και σε μερικές περιπτώσεις και το 5. Τον εμπιστεύομαι. Δεν χρειάζεται βοήθεια. Το να έχεις έναν παίκτη σαν και αυτόν, το κάνει εύκολο για όλους. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε κάθε παιχνίδι. Αλλάζουμε πράγματα, προσαρμοζόμαστε στα παιχνίδια. Έχουμε παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό φέτος. Είναι ωραία. Νιώθω καλά".

Για την εικόνα του και αν νιώθει καλά: "Νιώθω σπουδαία. Έχουμε προσαρμοστεί γρήγορα. Παλιά τους αφήναμε να σουτάρουν συνήθως, τώρα αυτό έχει αλλάξει. Προσπαθούμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους. Να κάνουν drive, να σουτάρουν δύσκολα δίποντα. 

Κινούμε πολύ την μπάλα, παίζουμε ο ένας για τον άλλον, κανείς δεν είναι εγωιστής, αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε μακριά. Βοηθάει ο πάγκος μας και κάνει το παιχνίδι μας πιο εύκολο. 


Αν το κάνεις για τον σωστό λόγο πάντα είναι καλό να παίζεις με το ένστικτο. Άλλες φορές βγαίνει, άλλες όχι. Αλλά είμαστε παίκτες μπάσκετ και φυσικά θα μιλήσουμε μεταξύ μας και θα αποφασίσουμε για το τι θα κάνουμε".

Για την τέχνη των φάουλ που του έμαθε ο Ιλιασόβα:  "Καθόμουν δίπλα στον Ερσάν (σ.σ. Ιλιασόβα) για δύο χρόνια στο αεροπλάνο. Του μιλούσα, παίζαμε χαρτιά και μου έδειξε την τέχνη του να παίρνω ένα σφύριγμα. Είναι διασκεδαστικό μερικές φορές να το παίρνεις εσύ και να μην το παίρνουν εναντίον σου".

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #GiannisAntetonkoumpo Milwaukee Bucks ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε το τελικό θετικό αποτέλεσμα των Μπακς με τους Ορλάντο Μάτζικ (99-121), αλλά και την τέχνη των σφυριγμάτων που του έμαθε ο Ερσάν Ιλιασόβα. Article publish on Τρί, 01/12/2021 - 13:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα