Αντετοκούνμπο: «Καλύτερος επιθετικά στο επόμενο ματς» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως θα προσπαθήσει να είναι καλύτερος στην επίθεση, στο επόμενο ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης, ο οποίος είχε δέκα σουτ συνολικά στην πέμπτη αναμέτρηση κόντρα στους «Κέλτες» αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του το επόμενο παιχνίδι της σειράς.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι τα σουτ που πήρα, την στιγμή που τα πήρα, ήταν σωστά σουτ. Στο Game 6 όμως πρέπει να είμαι πιο επιθετικός.
Προσπάθησα να βγάλω φάσεις και να βάλω και τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Προσπάθησα γενικώς να είμαι επιθετικός. Μπορώ να πω ότι δεν ήμουν σε καλή μέρα, αλλά δεν πρόκειται να υποτιμήσω την δουλειά που έγινε πάνω μου. Ο Οζελέγε έκανε καλή δουλειά, έπαιξε δυνατά, αλλά γενικώς όλη η Βοστώνη έκανε καλή δουλειά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εγώ φταίω. Είχα κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά δεν ήταν τα "δικά μου" σουτ. Δεν ένιωθα άνετα να τα πάρω. Νομίζω ότι οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά στο να με βρίσκουν, αλλά στο Game 6 πρέπει να είμαι πιο επιθετικός και να βγάλω περισσότερες φάσεις, επειδή οι συμπαίκτες μου με χρειάζονται».

Το σχετικό βίντεο:

"I'm going to come out in Game Six and try to win."

Giannis on Game Five and looking ahead to Game Six: pic.twitter.com/Uj7Er3kYVs

— Milwaukee Bucks (@Bucks) April 25, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα