Αντετοκούνμπο: “Απλά προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου” (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως απλά προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στην εντός έδρας ήττα 130-125 από τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Ο Έλληνας παίκτης σημείωσε double double με 52 πόντους και 16 ριμπάουντ. Ο διεθνής αστέρας των “ελαφιών” έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία τους, ο οποίος σημειώνει πάνω από 50 πόντους και μαζεύει πάνω από 15 ριμπάουντ,
σε ένα αγώνα.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: “Όταν σε αντιμετωπίζει ένας καλός αμυντικός όπως ο Εμπίντ, μπορεί να το πάρεις εγωιστικά και να θες να του επιτεθείς. Εγώ προσπάθησα να δημιουργήσω φάσεις για την ομάδα μου και ήξερα πως θα πάει καλά το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να τελειώσεις φάσεις κοντά στο καλάθι απέναντι στον Εμπίντ, αλλά ο κόουτς με εμπιστεύεται να σουτάρω και από μακριά. Θα υπάρχουν ματς στα οποία θα είμαστε άστοχοι, αλλά θεωρώ πως κάναμε καλή δουλειά στη δημιουργία των σουτ. Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας και τέτοια δύσκολα ματς θα μας βοηθήσουν για το μέλλον, ώστε όταν βρεθούμε σε ανάλογη θέση να αντιδράσουμε καλύτερα”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απουσία του Μπρόγκντον: “Η απουσία του Μάλκολμ είναι σημαντικό πλήγμα, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι παίκτης που κάνει πολλές δουλειές και προσφέρει πολλά. Σίγουρα ένιωσα την απουσία του. Ελπίζω να επιστρέψει 100% έτοιμος για να μας βοηθήσει στα playoffs”.

Το σχετικό βίντεο:

"I was just trying to make plays and find my teammates and I knew the game would go fine.” pic.twitter.com/5xjPyZwmFx

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 17 Μαρτίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα