Αντάλιασπορ καλεί Γρηγορίου

Δεν έχει και πολλές ώρες που επέστρεψε στην Ελλάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Αντάλιασπορ.

Ο Τουρκικός σύλλογος που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Χαμζά Χαμζάογλου με την οκοκλήρωση του πρωταθλήματος και όπως αναφέρει η μεγαλύτερη τουρκική εφημερίδα «Fanatik» οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος όπως γράφαμε
και προχθές έχει επισκεφθεί ξανά την Τουρκία για να παρακολουθήσει τη δουλειά που κάνει στην Μπεσίκτας ο Σενιολ Γκιουνές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr εξελίξεις αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τον τεχνικό διευθυντή της Αντάλιασπορ να έχει ήδη στην ατζέντα του προγραμματισμένο ραντεβού με τον 44χρονο τεχνικό, τον οποίο μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον 44χρονο Έλληνα προπονητή. Άλλωστε οι Τούρκοι έχουν σε εκτίμηση την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Γηγορίου στον Πανιώνιο που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε οδήγησε την ομάδα στην 7η θέση της Σούπερ Λιγκ.

Ήδη υπήρξε άνθρωπος από την τουρκική ομάδα που ήρθε για μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον Γρηγορίου, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα