Άνσου Φάτι: Ένα… βουνό πίεσης το Νο.10 (vid)

Ο 39χρονος τεχνικός αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον Άνσου Φάτι. Ο Σίλβα μίλησε για το ταλέντο του νεαρού παίκτη στο σκοράρισμα όταν ήταν στη «La Masia». Θεωρεί επίσης ότι ήταν αυτός ήταν που τοποθέτησε για πρώτη φορά τον Φάτι στη θέση στην οποία έχει καθιερωθεί.

«Ήμουν ο πρώτος που έβαλε τον Άνσου στα αριστερά. ήταν πάντα επιθετικός. Θα πετύχει γκολ σε οποιαδήποτε θέση και αν τον βάλεις, αλλά πιστεύω ότι παίζει καλύτερα από τα αριστερά», είπε ο Σίλβα.

Ο Φάτι θα μπορούσε

να κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη δράση στα τέλη αυτού του μήνα ή στις αρχές του επόμενου. Ο νεαρός εξτρέμ έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν ένα χρόνο μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Αν και η αρχική διάγνωση δεν πρόβλεπε τόσο μεγάλο χρόνο για ανάρρωση, οι πολλαπλές αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις δεν βοήθησαν στην πιο γρήγορη επάνοδο του 18χρονου.

Νωρίτερα την Τετάρτη, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Φάτι θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 10. Το εξαιρετικά «διακοσμημένο» αυτό νούμερο, με Ροναλντίνιο αρχικά και τον Λιονέλ Μέσι από το 2008 να είναι οι δύο τελευταίοι κάτοχοι (ο αμέσως προηγούμενος ήταν ο Ριβάλντο), φέρνει στον Φάτι, ένα… βουνό πίεσης. Ο Φάτι στο ντεμπούτο του στα 16 του χρόνια φορούσε το No.31 και πήρε το No.22, μετά την «προαγωγή» του στην πρώτη ομάδα. Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Κοουτίνιο θα έπαιρνε το Νο.10, αλλά τελικά ο Βραζιλιάνος κράτησε το φημισμένο Νο.14 του Γιόχαν Κρόιφ.

Official: Ansu takes on the — what a mentality this must take, taking the most heavy number possible when you come from an injury like that. Surely it means he’s confident he’ll return to his best. VAMOS @ANSUFATI! pic.twitter.com/mewf5K2K0d

— La Masia (@Youngcules) September 1, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα