Ανόβερο-Μαγδεμβούργο 2-1: Νίκη εδραίωσης (highlights)

Το ματς άρχισε με τις δύο ομάδες να κινούνται στην ισορροπία, μια ισορροπία που “έσπασε” στο 11ο λεπτό στην πρώτη φάση του ματς. Ο Ντεμ έκλεψε τη μπάλα ψηλά στο γήπεδο, ο Σάουμπ κινήθηκε παράλληλα με την περιοχή, έστρωσε στον Λέοπολντ ο οποίος σούταρε με την κόντρα στον Χέμπερ να αιφνιδιάζει τον Ρίμαν για το 1-0.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα και ιδιαίτερα μετά το 30ό λεπτό οι δύο ομάδες έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, αλλά πότε η αστοχία πότε οι δύο τερματοφύλακες διατήρησαν το σκορ στο επίπεδο του

1-0 και με αυτό μπήκαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος ο Κρίσιταν Τιτζ έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές για το Μαγδεμβούργο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 57ο λεπτό με ένα φανταστικό γκολ του Ατίκ. Ωστόσο η χαρά της ισοφάρισης κράτησε μόλις πέντε λεπτά γιατί το Ανόβερο κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τούχερτ για να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα με το Ανόβερο ν σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έστω και προσωρινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα