Ανώτερη η Νόρκεπινγκ 2-1 τη Χάκεν (video)

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Νόρκεπινγκ επί της Χάκεν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σουηδίας και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο ΑΙΚ.

Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με την Τζουργκάρντεν, ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες και το πέτυχαν απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα που είχε θετική ψυχολογία μετά το 3-0 κόντρα στη Σούντσβαλ στο πρωτάθλημα αλλά και το 3-0 στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Λιεπάγια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν διαβασμένοι και είχαν την κατοχή
της μπάλας. Απείλησαν μετά από 10 λεπτά στο ματς με τον Τοράρινσον. Αντίθετα στην ροή του ματς, η Χάκεν λίγο έλλειψε να προηγηθεί όταν ο Ίραντουστ με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι του Πέτερσον.

Στο 19 ήρθε το 1-0 για την Νόρκεπινγκ. Ο Σιμόν Τερν με σου έξω από την περιοχή νίκησε τον Αμπράχαμσον για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με το δεύτερο φετινό του γκολ.
Για ακόμη όμως μια φορά η Χάκεν αιφνιδίασε την Νόρκεπινγκ.
Στο 23 ο Παουλίνιο έγραψε το 1-1 με το όγδοο του γκολ που τον έφερε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο, οι δύο ομάδες φάνηκε να ρίχνουν βάρος στην άμυνα με αποτέλεσμα η πρώτη ευκαιρία να έρθει στο 73 με σουτ του Καμαρά.

Το τελικό 2-1 ήρθε στο 80. Ο Τοράρινσον με φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Γιόχανσον την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 2-1.
Keywords
Τυχαία Θέματα