Ανοιχτό το θέμα της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Ανοιχτό το θέμα της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτωνmkouzoulΠέμ, 03/04/2021 - 15:26

Ο Λευτέρης Αυγενάκης , με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωικής δικτύωσης, τόνισε πως θα επαναφέρει στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής λοιμοξιολόγων το θέμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.  

Λόγω των νέων μέτρων για την πανδημία, είχε γίνει γνωστή η αναστολή πολλών αθλητικών δραστηριοτήτων, ανάμεσά στις οποίες και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. 

 

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε: 

Σεβόμενοι το επιστημονικό κύρος των λοιμοξιολόγων

και την κρισιμότητα της κατάστασης, επαναφέρουμε στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής την τεκμηριωμένη εισήγηση μας για τα θέματα του αθλητισμού. 

Σεβόμενοι το επιστημονικό κύρος των λοιμοξιολόγων και την κρισιμότητα της κατάστασης, επαναφέρουμε στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής την τεκμηριωμένη εισήγηση μας για τα θέματα του αθλητισμού.https://t.co/O0iExO5Rk8 pic.twitter.com/XkQ4HyBhk3 — Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) March 4, 2021

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΟ - ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΟ - Στίβος - ΣΤΙΒΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Off Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Υφυπουργός Αθλητισμού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.  Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 15:26 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα