Αγγλία: H gaming βιομηχανία κατακτά το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς ψυχαγωγίας

Καθόλου άσχημα.

Μέσα από μια αναφορά της Entertainment Retailers Association, πληροφορηθήκαμε πως η βιομηχανία του gaming διαθέτει το 51.3% της συνολικής αγοράς ψυχαγωγίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με αυτή, το gaming έχει πατήσει κάτω μουσική και βίντεο σκηνή και ενώ οι physical αγορές έχουν δεχθεί πτώση, οι digital συνεχίζουν να ανθίζουν και να αυξάνονται κατά 12.5%. Παιχνίδια όπως το Black Ops 4 και το Red Dead Redemption 2

πούλησαν εκατομμύρια αντίτυπα σε PS4 και Xbox One, ενώ τα νούμερα είναι συνολικά εντυπωσιακά.

Η συγκεκριμένη αγορά έχει διπλασιαστεί από το 2007 και αυτό οφείλεται κυρίως στις digital αγορές. Πριν από μερικά χρόνια δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα υπάρχουν loot boxes και πλέον οι κυβερνήσεις μιλούν για αυτά.

Μπορεί το σημείο με τα παιχνίδια να είναι μικρό και περιεκτικό, αλλά κάλυψε την μεγάλη βοήθεια του Fortnite και άλλων παιχνιδιών στην τόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα της gaming βιομηχανίας.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΔυναμικό ξεκίνημα για το πρώτο Gameshow Cyprus!31 Μεγάλα παιχνίδια του Xbox One που περιμένουμε το 2019The Mage's Tale - PS VR Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα