Ανεβαίνει στην “πράσινη” λίστα ο Φετφατζίδης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης φέρεται να κερδίζει πόντους και να ανεβαίνει στη μετεγγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος Νταμπίζας μελετάει την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού για την ενίσχυση του “πράσινου” ρόστερ, εν όψει της νέας σεζόν, ενώ θετικός εμφανίζεται και ο Γιώργος Δώνης. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως
ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ταιριάζει στην ομάδα του και πως έχει τα χαρακτηριστικά, που θέλει από τον παίκτη που θα αποκτηθεί για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Οι “πράσινοι” μελετούν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, με την προσοχή τους να είναι στραμμένη κυρίως στην ξένη αγορά, όμως έχουν πάντα στη λίστα τους το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη. Αν δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις από το εξωτερικό και ο Φετφατζίδης δε βρει ομάδα σε κάποιο καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές, για να συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας παίκτης στο “τριφύλλι”.
Keywords
Τυχαία Θέματα