Αναζητείται αντικαταστάτης

Ο Μανώλης Σιώπης δεν είναι στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (17/2), λόγω τιμωρίας, οπότε ο προπονητής του Άρη αναζητά αυτόν που θα τον αντικαταστήσει στη μεσαία γραμμή, ως παρτενέρ του Μιτζέν Μπάσα. Οι πιθανές επιλογές φαίνεται ότι είναι δύο, οπότε... διπλή είναι και η σκέψη του Έλληνα τεχνικού.
Αφενός, ο Παντελίδης σκέφτεται να τοποθετήσει δίπλα στον Μπάσα τον Χαβιέ Ματίγια. Οι δυο τους έχουν αγωνιστεί ως δίδυμο στη συγκεκριμένη θέση αρκετές φορές, οπότε γνωρίζει καλά
ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής του Άρη δεν έχει να προβληματιστεί για κάτι.
Αφετέρου, όμως, κι εκεί είναι που ξεκινάει όλη η συζήτηση, δεν θέλει να χαλάσειι το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών που το αποτελούν οι Γιώργος Δεληζήσης και Λίντσεϊ Ρος. Αν βάλει εκεί τον Φραν Βέλεθ ένας από τους δύο μένει εκτός. Τον Βέλεθ, όμως, ο Παντελίδης τον θέλει στην ενδεκάδα, καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. Σκέφτεται, λοιπόν, να τον βάλει ως αμυντικό μέσο δίπλα στον Μπάσα. Σε αυτή την περίπτωση, βεβαίως, μένει εκτός ο Ματίγια.
Μέχρι την Κυριακή μένουν ακόμη δύο ημέρες για τον Παντελίδη να αποφασίσει πώς θα χειριστεί το θέμα. Η απόφαση, πάντως, δεν φαίνεται να είναι εύκολη για τον τεχνικό των "κίτρινων", παρότι έτσι μπορεί να σκεφτεί κάποιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα