Αναζητεί ζωή στα συντρίμμια

Βαρύ πλήγμα κατάφερε η ΑΕΚ στην Ξάνθη με την ευρεία σε έκταση νίκη (4-0), που πέτυχε την περασμένη Κυριακή (18/2) στο ΟΑΚΑ. Οι Θρακιώτες δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη το σε βάρος τους σκορ, ούτε τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα, αλλά ούτε και την... κατσάδα που άκουσαν στα αποδυτήρια από το τεχνικό επιτελείο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πλέον, ο Μίλαν Ράσταβατς έχει τη δύσκολη αποστολή να βρει ζωή στα συντρίμμια,
που άφησε πίσω της αυτή η η ήττα. Ήδη, ο προπονητής του ΑΟΞ ξεκίνησε από σήμερα (20/2) το δύσκολο εγχείρημα, με πρώτο στόχο την ανόρθωση του ηθικού των παικτών του. Ακολουθεί ένα σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, αυτό με τον Απόλλωνα (25/2) και τους θέλει όλους απολύτως συγκεντρωμένους σε αυτό.

Επιπλέον, ο Σέρβος τεχνικός ποντάρει ότι αυτά που άκουσαν οι παίκτες της ομάδας του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή, θα ενεργοποιήσουν τον εγωισμό τους και θα τους αφυπνίσουν εν όψει της συνέχειας. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα, εκτός από συγκέντρωση, θέλει να δει και αντίδραση, κάτι που διαθέτουν μόνο ομάδες που έχουν δυνατό χαρακτήρα. Στο χέρι των παικτών του ΑΟΞ είναι να αποδείξουν ότι συγκροτούν μια τέτοια ομάδα.

Στα θετικά για τον Ράσταβατς είναι ότι ξεκίνησε και πάλι από σήμερα προπονήσεις ο Αντριάν Λουσέρο, όπως και ο Κώστας Φλίσκας. Αυτό σημαίνει ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον ερχόμενο αγώνα με την ομάδα της Ριζούπολης. Ο μόνος που απουσιάζει είναι ο διεθνής Δημήτρης Μελιόπουλος, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων (U19).
Keywords
Τυχαία Θέματα