Ανατροπή στην υπόθεση Οσετκόφσκι!

Αλλαγή σκηνικού προέκυψε στην υπόθεση του Ντίλαν Οσετκόφσκι, καθώς με προσωρινή δικαστική απόφαση αναστέλλεται η ποινή αποκλεισμού που του είχε επιβληθεί, καθιστώντας τον εκ νέου διαθέσιμο για την Παρτίζαν.

Παρτίζαν: Αποκλεισμός για Οσετκόφσκι για παράβαση ντόπινγκ του 2023

Ο 29χρονος φόργουορντ είχε τιμωρηθεί με 12μηνη απαγόρευση συμμετοχής, η οποία επρόκειτο να έχει ισχύ έως τις 26 Δεκεμβρίου 2026.

Παρτίζαν: Κινείται για ψηλό!

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε

ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, δικαστήριο της Μαδρίτης έκανε δεκτό αίτημα για τη λήψη προσωρινών μέτρων, «παγώνοντας» την εκτέλεση της ποινής μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

«Μπογκντάνοβιτς όπως… Βεζένκοφ, αλλά όχι Ναν!»

«Με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου στη Μαδρίτη, χορηγήθηκε προσωρινό μέτρο που αναστέλλει την κύρωση που επιβλήθηκε στον Ντίλαν Οσετκόφσκι, η οποία αφορούσε αποκλεισμό 12 μηνών από τη δράση. Κατά συνέπεια, από αύριο ο Ντίλαν Οσεκτόφσκι θα είναι επιλέξιμος να αγωνιστεί για την Παρτιζάν», ανέφερε ο Ραζνάτοβιτς.

By today’s decision of the court in Madrid, an interim measure has been granted suspending the sanction imposed on Dylan Osetkowski, which consisted of a 12-month ban from competing.
Accordingly, starting tomorrow, Dylan Osetkowski will be eligible to play for KK Partizan.

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) February 18, 2026
Keywords
Τυχαία Θέματα