'Αναπάντεχη' θα είναι η 3η σεζόν "Stranger Things"

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του David Harbour.

Ξεχάστε όσα ξέρατε, γιατί η 3η σεζόν "Stranger Things" θα φέρει τα πάνω κάτω.

Σε δηλώσεις που έκανε στο MCM Comic-Con (μέσω Deadline), ο πρωταγωνιστής της σειράς, David Harbour, είπε ότι η ερχόμενη σεζόν θα είναι "αναπάντεχη" και "συγκινητική".

Η νέα σεζόν θα ρίξει φως

στη σχέση που έχει ο χαρακτήρας του, Jim Hopper, με την κόρη του Eleven (Millie Bobby Brown), "η οποία μεγαλώνει και αυτό τρομάζει τον Hopper. Δεν θέλει το κοριτσάκι του να κάνει παρέα με αγόρια. Οπότε στην αρχή της σεζόν είναι αμήχανος. Η κόρη του γίνεται έφηβη και αρχίζει να αναζητά τον εαυτό της, και αυτό είναι πιο τρομακτικό για τον Hopper από οποιοδήποτε Demogorgon που θα αντιμετωπίσει'.

"Θα δείτε πολλά σε αυτήν την σεζόν. Είναι αναπάντεχο αυτό που συμβαίνει στο τέλος και πολύ, πολύ συγκινητικό.Το 8ο επεισόδιο είναι το πιο συγκινητικό που έχουμε γυρίσει".

Η 3η σεζόν "Stranger Things", θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, λιγότερα από αυτά της 2ης. Θα λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 1985 και θα φέρει νέες τοποθεσίες, όπως το εμπορικό κέντρο Starcourt και νέα πρόσωπα, όπως η Maya Hawke, η οποία θα υποδύεται ένα μυστηριώδες "εναλλακτικό κορίτσι", η Francesca Reale που θα παίξει μια ναυαγοσώστρια, ο Jake Busey ως Bruce, ένας δημοσιογράφος με αμφισβητήσιμη ηθική, ο Cary Elwes ως Mayor Kline και η Priah Ferguson ως η μικρή αδερφή του Lucas Sinclair, η Erica.

Το κύριο cast της σειράς θα επιστρέψει και πάλι: Millie Bobby Brown (Eleven), Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Jim), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Cara Buono (Karen), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Dacre Montgomery (Billy) και Sadie Sink (Max). Αλλά δεν είναι όλες οι επιστροφές ανθρώπινες.

Οι πρώτες λεπτομέρειες της νέας σεζόν θα μας φέρουν αναμνήσεις και θα ακολουθήσει μια πολύ διαφορετική πορεία σε σχέση με τους δύο προηγούμενους κύκλους. Η σειρά συνεργάστηκε με την εταιρεία Coke για την προώθηση της "New Coke" και το πρόσφατο trailer μας αποκάλυψε ένα τέρας συνδεδεμένο με το "Dungeons and Dragons". Η σειρά κατέκτησε τις προτιμήσεις των τηλεθεατών για το έτος 2018 και δημοσίευσε αφίσες με τους χαρακτήρες.

Ανυπομονείτε για την 3η σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τις ακυρώσεις και τις ανανεώσεις του νέου τηλεοπτικού έτους.

IGN Greece Στιγμιότυπα από το νέο trailer του "Stranger Things"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα