Ανανέωσε και ο Μυλωνάκης

Ακόμη ένα βασικό στέλεχος του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο λόγος για τον Μανώλη Μυλωνάκη, ο οποίος θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά, καθώς υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο.

«Ήταν θέληση και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία και έτσι κι έγινε, μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτει η ομάδα μας» δήλωσε ο 33χρονος περιφερειακός στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Μυλωνάκης είναι ο τέταρτος στη σειρά παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, μετά τους Πάβιτς, Φουντούλη και Γενηδουνιά. Ζήτημα χρόνου θεωρείται η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Πάουλο Ομπράντοβιτς, ενώ μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για τη μεταγραφή του Δημήτρη Σκουμπάκη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα από την ενεργό δράση Βαγγέλη Δελακά. Οι προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» επικεντρώνονται στην παραμονή του Κώστα Μουρίκη, ο οποίος, αν και είχε συμφωνήσει με την Προ Ρέκο, φέρεται να κάνει στροφή 180 μοιρών και να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.
Keywords