Ανακοινώθηκε το βασικό cast του Wheel of Time του Amazon

Λίγοι έμειναν ακόμα.

To Amazon ανακοίνωσε το βασικό cast της επερχόμενης τηλεοπτικής μεταφοράς του "Wheel of Time" του Robert Jordan, αποκαλύπτοντας τους πέντε νεαρούς ήρωες που θα ταξιδέψουν μαζί την Moiraine (Rosamund Pike) καθώς ψάχνει τον Dragon Reborn.

H Madeleine Madden (Dora and the Lost City

of Gold) θα υποδυθεί την Egwene Al’Vere, ο Marcus Rutherford (Obey) τον Perrin Aybara, ο Barney Harris (The Hollow Crown) τον Mat Cauthon, η Zoë Robins την Nynaeve (The Shannara Chronicles, Power Rangers) και ο Josha Stradowski plays Rand Al’Thor.

Δείτε τους παρακάτω:

Το κανάλι δημοσίευσε την επίσημη περίληψη της πρώτη σεζόν, που αφήνει να εννοηθεί ότι θα επικεντρωθεί στην οπτική γωνία της Moraine, σε αντίθεση με το αντίστοιχο βιβλίο που παρουσιάζει τα γεγονότα κυρίως μέσω του Rand al'Thor.

Επιπλέον, το Amazon αποκάλυψε ότι ο συγγραφέας Brandon Sanderson, που έγραψε τα τρία τελευταία βιβλία της σειράς μετά τον θάνατο του Jordan, θα έχει θέση συμβούλου στη σειρά μαζί με την σύζυγο του Jordan, Harriet McDougal.

IGN GreeceΗ Rosamund Pike σε βασικό ρόλο του Wheel of TimeH πρώτη σεζόν του Wheel of Time θα επικεντρωθεί στην MoraineΟ Showrunner του "Wheel of Time" έδωσε ένα teaser για το σενάριο του 1ου επεισοδίου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα