Ανακοινώθηκε το Predator: Hunting Grounds

Κυνηγός ή...Κυνηγημένος.

Αποκαλύφθηκε το ασύμμετρο multiplayer action παιχνίδι, Predator: Hunting Grounds.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω του Sony State of Play Μαΐου, μαζί με το κινηματογραφικό trailer του παιχνιδιού.

Το trailer απεικονίζει μία ομάδα καλά αρματωμένων στρατιωτών, η οποία εξερευνεί απ' ο,τι φαίνεται μία ζούγκλα

της Νότιας Αμερικής. Στην αλλαγή του πλάνου βλέπουμε τον Predator (Κυνηγό) να κάνει de-cloak και να παρακολουθεί από τα δέντρα τους στρατιώτες.

Μία ανάρτηση στο επίσημο Playstation Blog έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay λέγοντας:

Μία ομάδα παικτών ελέγχει τα μέλη μιας ελίτ Fireteam, τα οποία φέρουν κορυφαίας τεχνολογίας εξοπλισμό, από shotguns και SMGs μέχρι sniper rifles και πολλά άλλα. Εν τω μεταξύ ένας παίκτης ελέγχει τον Predator: μία αθόρυβη, ακροβατική μηχανή του πολέμου γεμάτη με παράξενη εξωγήινη τεχνολογία, όπως το διαβόητο Plasmacaster. Ως Fireteam προσπαθείτε να φέρετε εις πέρας παραστρατιωτικές αποστολές – εξολόθρευση κακών και περισυλλογή αντικειμένων – ο Predator θα σας πλησιάσει χρησιμοποιώντας το εξελιγμένο vision mode για να εντοπίσει και να παγιδεύσει τη λεία του.

Το Predator: Hunting Grounds αναπτύσσεται από την Illphonic σε συνεργασία με την 20th Century Fox και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2020 στο PlayStation 4.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceAutomachef - Partnership Announcement TrailerΗ Sega αποκτάει την Two-Point StudiosBless Unleashed - Priest Class Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα