Ανακοινώθηκε η νέα ηρωίδα του League Of Legends

Μια shapeshifter στο Rift.

Μετά από μερικά teaser, η Riot Games μας αποκάλυψε την νεότερη ηρωίδα του League Of Legends, Neeko: The Curious Chameleon.

Όπως αναφέρει το Comicbook, η champion ανήκει στην κατηγορία vastaya των πλασμάτων, μαζί με τους Xayah, Rakan, Rengar, Wukong και άλλους. Πριν πούμε περισσότερα,

πάμε να δούμε το βίντεο:

"Από τη μακραίωνη φυλή των vastaya, η Neeko μπορεί να "μπλεχτεί" σε οποιοδήποτε κοινό, δανειζόμενη τις εμφανίσεις άλλων, ακόμη και απορροφώντας κάτι από τη συναισθηματική τους κατάσταση για να ξεχωρίσει τον φίλο από έναν εχθρό πολύ γρήγορα", γράφει η Riot Games για την ηρωίδα. "Κανένας δεν είναι σίγουρος πού -ή-ποια- θα μπορούσε να είναι, αλλά εκείνοι που σκοπεύουν να της κάνουν κακό, θα γίνουν σύντομα μάρτυρες των αληθινών χρωμάτων της και θα αισθανθούν την πλήρη δύναμη της μαγείας που εξαπέλυσε επάνω τους".

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, μπορεί να μετατραπεί σε οποιονδήποτε συμπαίκτη, όχι αντίπαλο, και μάλιστα να μιμηθεί και τις κινήσεις των skill τους. Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια τι σημαίνει αυτό, αλλά σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ηρωίδα συσχετίζεται με κάποιο τρόπο με τους Nidalee, Rengar και Ezreal. Για την ώρα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceMarvel και Riot Games ενώνουν τις δυνάμεις τουςΜήνυση στη Riot Games για διακρίσεις λόγω φύλουWWE εναντίον NXT... στο League of Legends

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα