Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Hellblade: Senua's Sacrifice στο Switch

Υπομονή μέχρι τις 11 Απριλίου.

Με μια εξαιρετικά λιτή ανακοίνωση, η Ninja Theory έκανε χθες το βραδύ γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Hellblade: Senua's Sacrifice στο Nintendo Switch.

To εξαιρετικό Action-Adventure της βρετανικής εταιρείας ανάπτυξης, η οποία από το περασμένο καλοκαίρι έχει

ενταχθεί στο δυναμικό της Microsoft Studios (πλέον έχει μετονομαστεί σε Xbox Game Studios), θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου στην υβριδική κονσόλα της Nintendo.

To Hellblade: Senua's Sacrifice θα διατεθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή μέσω του Nintendo eShop στην τιμή των 29.99€. Με δεδομένο ότι το εν λόγω game είναι αρκετά απαιτητικό σε επίπεδο hardware, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τρέχει στο Switch.

Στο review μας για την PS4 έκδοση του παιχνιδιού το είχαμε βαθμολογήσει με 8.0 βγάζοντας την εξής ετυμηγορία:"

To Hellblade: Senua's Sacrifice διαπρέπει σε οπτικοακουστικό επίπεδο και η ψυχωτική συμπεριφορά της Senua αποδίδεται με τον πλέον πιστευτό και γλαφυρό τρόπο. Η ιστορία που αφηγείται θα σας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες σας για ένα οχτάωρο, χωρίς να παρατηρείται καμία απολύτως “κοιλιά” στην αφήγηση ή στην πλοκή των γεγονότων. Οι δε γρίφοι λειτουργούν ιδανικά προσφέροντας το απαραίτητο διάλειμμα μετά από την ανηλεή, αλλά βαρετή σφαγή των αντιπάλων σας. Εν κατακλείδι, έχουμε να κάνουμε με μια πραγματικά ιδιαίτερη δημιουργία που αξίζει οπωσδήποτε την προσοχή σας, αλλά και τα ελάχιστα χρήματα -δεδομένων των αναλογιών- που θα χρειαστεί να δαπανήσετε για να την αποκτήσετε. Είναι πράγματι κρίμα που δεν υπάρχει ποικιλία στους εχθρούς και στους μηχανισμούς του συστήματος μάχης, καθώς αν η Ninja Theory είχε καταφέρει να διαπρέψει και σε αυτό το κομμάτι, τώρα θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα video games της δεκαετίας ανεξαρτήτως genre." Διαβάστε το review του Hellblade: Senua's Sacrifice

Θετικές εντυπώσεις μας είχε αφήσει και η Xbox One έκδοση του παιχνιδιού, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό review μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα καλύψουμε και την επερχόμενη έκδοση του παιχνιδιού για το Switch με ένα αναλυτικό και εκτενές review.

IGN GreeceΤο Twitch Prime προσφέρει εκπτώσεις στο Nintendo Switch OnlineH Nintendo φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε δύο νέα μοντέλα SwitchΓια τρίτη χρονιά οι UNIque Days ανοίγουν τα πανεπιστήμια για τους μαθητές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα