Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Citizens of Space

Οι Πολίτες της Γης πάνε στο διάστημα.

Πόσοι από εσάς θυμάστε το Citizens of Earth; Το turn-based RPG της Eden Industries θα αποκτήσει σύντομα διάδοχο, καθώς η Sega ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Citizens of Space.

Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους να αναφέρουμε ότι το Citizens of Earth

είχε κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2015 για PC, PS4, Wii U, 3DS και PS Vita. Στην εν λόγω δημιουργία αναλαμβάνετε τον έλεγχο του αντιπροέδρου των Η.Π.Α και καλείστε να σώσετε τον κόσμο στρατολογώντας διάφορους χαρακτήρες στο party σας. Το Citizens of Earth αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό Earthbound της Nintendo και το gameplay του μπορεί να περιγράφει ως μια μίξη μεταξύ του Earthbound, του Pokemon και του Suikoden.

Στο Citizens of Space, o Vice President δίνει την θέση του σε έναν νέο κεντρικό πρωταγωνιστή. Ο Ambassador οf Earth μεταβαίνει στο Galactic Federation Assembly για να δώσει την πρώτη του ομιλία και εκεί διαπιστώνει ότι ο πλανήτης του έχει εξαφανιστεί από τον γαλαξία. H αποστολή σας φυσικά είναι να βρείτε ποιος βρίσκετε πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνιση της Γης και για να πετύχετε τον στόχο θα χρειαστεί, όπως και στο Citizens of Earth, να στρατολογήσετε διάφορους χαρακτήρες στο party σας.

Το Citizens of Space θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

IGN GreeceThe Avengers Project - Road To E3 2019Το Marvel's Avengers θα έχει Hero Customisation, Single αλλά και MultiplayerΜήνυση κατά της 3D Realms απο τους Iron Maiden

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα