Ανακοίνωσε Βατσλίκ ο Ολυμπιακός (pic)

Ο εκπρόσωπος του Τόμας Βατσλίκ, Σαλίμ Αράς μπορεί να άναψε φωτιές με το tweet για τα ιατρικά του πελάτη του, ωστόσο αυτό ανήκει στο παρελθόν καθώς ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Τσέχο τερματοφύλακα.

Ο 32χρονος Βατσλίκ που αγωνίστηκε στο πρόσφατο Euro με τη φανέλα της Εθνικής Τσεχίας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυό χρόνων όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο

Τσέχος τερματοφύλακας θα αντικαταστήσει τον Ζοσέ Σα που συνεχίζει την καριέρα του στην Γουλβς, ενώ την περασμένη τριετία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σεβίλλης, ενώ από το 2014 μέχρι το 2018 υπερασπίστηκε την εστία της Βασιλείας.

Με ύψος 188 εκατοστά ο Τόμας Βατσλίκ στο πρόσφατο Euro αγωνίστηκε με την Εθνική Τσεχίας σε πέντε παιχνίδια με αντιπάλους τις Σκωτία, Κροατία, Αγγλία, Ολλανδία και Δανία.

Τόμας Βατσλίκ, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Welcome to Olympiacos @vaclos31! #Olympiacos #Transfer #Welcome #TomasVaclik #WelcomeVaclik #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/Rh5VyJXj5z

Olympiacos FC (46) (@olympiacosfc) July 13, 2021 Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα, Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1989 στην Οστράβα και γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής από τη χώρα του που θα φορέσει τη φανέλα του Θρύλου.

Ο Βατσλίκ ξεκίνησε την καριέρα του στη Βιτκόβιτσε το 2006 και μετά από τέσσερις σεζόν μετακόμισε στη Βικτόρια Ζίσκοβ, με την οποία στην πρώτη του χρονιά πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας. Στα μέσα της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς η Σπάρτα Πράγας αγόρασε τα δικαιώματά του και δικαιώθηκε για την επιλογή της, καθώς με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της το Κύπελλο της πρωταθλήτριας“.

Keywords
Τυχαία Θέματα