Ανακοίνωσε Λέκοβιτς και Μενικάλι η Κέρκυρα

Στην προσθήκη δύο νέων παικτών στο ρόστερ της, μέχρι τον Ιούνιο του 2018, προχώρησε η Κέρκυρα, στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League.

H ομάδα του νησιού των Φαιάκων ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου αριστερού μπακ, Νίκολα Λέκοβιτς και του Ιταλού αμυντικού, Λορέντσο Μενικάλι από τον Αιγινιακό.

Ο Νίκολα Λέκοβιτς είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1989 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν
στην Ντινάμο Μινσκ. Με την ομάδα της Λευκορωσίας μετρά 6 συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ραντ, Βϊβοντίνα, Παρτιζάν, Λέκια Γκντανσκ και Ναπρέντακ Κρούσεβατς. Ο Λορέντσο Μενικάλι ρίναι γεννημένος στις 13/10/1994 και με την ομάδα της βόρειας Πιερίας, τον Αιγινιακό, είχε 2 συμμετοχές στη Football League. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Καμπανιακό, Εθνικό Ν. Αγιοινερίου, Απόλλωνα Αρνέας, ενώ στην πατρίδα του ήταν στην Κ19 της Λιβόρνο, αλλά και στη Μασέσε.

Στη σχετική ανακοίνωση της Κέρκυρας αναφέρεται: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νίκολα Λέκοβιτς και Λορέντζο Μενικάλι. Ο 29χρονος Σέρβος Νίκολα Λέκοβιτς αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ο 23χρονος Ιταλός Λορέντζο Μενικάλι κατέχει θέση αμυντικού. Και οι δύο θα αγωνίζονται στην ομάδας τουλάχιστον ως τις 30 Ιουνίου 2018. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία».
Keywords
Τυχαία Θέματα