Αναχώρησαν οι Αμερικανοί του Άρη

Oι τρεις παίκτες των «κίτρινων» από τις ΗΠΑ έφυγαν σήμερα (17/5) για την πατρίδα τους, με τον Μπελ να είναι στο πλάνο της νέας σεζόνΗ αποδόμηση της ομάδας του Άρη ξεκίνησε από σήμερα (17/5), με την αναχώρηση των τριών Αμερικανών παικτών της ομάδας για την πατρίδα τους.

Συγκεκριμένα, το δρόμο για τις ΗΠΑ πήραν οι Γκάρι Μπελ, Ομάρ Προύιτ και Μπράις Ντουβιέ, καθώς τελείωσε η σεζόν και μαζί ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους με τους «κίτρινους».Από τους τρεις,
εκείνος που βρίσκεται στο πλάνο της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν είναι ο Γκάρι Μπελ.

Ο ικανός γκαρντ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη διάρκεια όλης της περιόδου, τόσο με τις επιδόσεις του, όσο και με το χαρακτήρα του. Το ζητούμενο, βεβαίως, είναι τι θέλει κι ο ίδιος ο Μπελ, ο οποίος δεν πέρασε και τις καλύτερες στιγμές στη Θεσσαλονίκη, με όλα αυτά που συνέβησαν στη διοίκηση της ομάδας.

Στο μεταξύ, ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, είχε ήδη μια πρώτη επαφή με τον Βαγγέλη Αγγέλου και συζήτησαν για τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας προπονητής είναι πρώτος στη λίστα των υποψήφιων να αναλάβουν τον «κίτρινο» πάγκο, όμως, πρώτα πρέπει να διευθετηθούν μια σειρά από εκκρεμότητες και να καθοριστεί το μπάτζετ, για να δεχτεί κι αυτός να συμφωνήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα