Άμυνα από ατσάλι η Μακάμπι (video)

Η Μακάμπι επιβλήθηκε της Νταρουσάφακα με 77-58, φτάνοντας τις 11 νίκες και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με την Μπάγερν στη Βαυαρία, σε "ματς-κλειδί" για την είσοδο στα play off.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου από την αρχή "έπνιξε" με την άμυνά της την Νταρουσάφακα, η οποία βρήκε τους πρώτους πόντους της 5:37 πριν από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο τελικώς έληξε με 18-10, αφού ο Μπλακ είχε 11 πόντους, δηλαδή περισσότερους από όλη την τουρκική ομάδα.

Στη δεύτερη περίοδο ανέλαβε ο Ρολ -είχε 10 πόντους- με
τη διαφορά να φτάνει ακόμη και τους 18 πόντους με τρίποντο του Ντι Μπαρτολομέο στο 17', και τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο +15, 38-23, με μοναδικό διασωθέντα της Νταρουσάφακα τον Έβανς που είχε 12 πόντους. Η Μακάμπι στο πρώτο ημίχρονο είχε 14/18 δίποντα, δηλαδή σχεδόν 78%!

Στο δεύτερο ημίχρονο η φυσιογνωμία του αγώνα δεν άλλαξε ούτε κατά τι, με τη Μακάμπι να φτάνει τη διαφορά ακόμη και στους 24 πόντους, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα οι Τούρκοι δεν είχαν αντίδραση.

Από τους νικητές ο Μπλακ είχε 17 πόντους, 10 προσέθεσε κι ο Τάιους που είχε και 9 ριμπάουντ, 12 ο Ρολ που απεχώρησε τραυματίας με διάστρεμμα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Σφαιρόπουλος έδωσε χρόνο και στους 12 παίκτες του, εκ των οποίων μόνο ο Γουίλμπεκιν έμεινε στο 0.

Για τους ηττημένους ο Έβανς είχε 17 πόντους κι ο Σαβάς 10.
Keywords
Τυχαία Θέματα