Αμβούργο-Πάντερμπορν 2-2: Παράταση στην αγωνία (hls)

Το Αμβούργο ήθελε μόνο τη νίκη για να πλησιάσει και πάλι την Χέιντενχάιμ (ήταν στο -4 πριν το ματς) στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στην Μπουντσελίγκα. Απέναντι του η Πάντερμπορν που είχε την δική της τελευταία να πλησιάσει το Αμβούργο στους 3 για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την τρίτη θέση. Εν τέλει το 2-2 δεν ευνόησε καμία ομάδα, με το Αμβούργο να βλέπει τη δεύτερη θέση να χάνεται οριστικά, και καλείται να διατηρήσει την τρίτη που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Η Πάντερμπορνν αιφνιδίασε το Αμβούργο με την είσοδό της στο ματς έχοντας τέσσερις ευκαιρίες στα πρώτα

πέντε λεπτά με δοκάρι του Ρορ. Ωστόσο το Αμβούργο πήρε το προβάδισμα με γκολ του Γκλάτζελ στο 39ο φτάνοντας έτσι τα 18 στο πρωτάθλημα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Γιούστβαν ισοφάρισε με υπέροχο πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κίτελ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους “δεινόσαυρους” εκμεταλλευόμενος δώρο της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 49ο λεπτό. Το Αμβούργο έλεγξε το ματς, αλλά σε μια ανύποπτη φάση στο 72ο λεπτό ο Μούχαϊμ άθελά του πάτησε εντός περιοχής τον Μουσλίγια κάνοντας πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μουσλίγια για το 2-2. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν ως το τέλος αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες μετά από 12 ματς που είχαν πάντα νικητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα