Αμφίβολος ο Κιβρακίδης για Ολυμπιακό

Ο Ατρόμητος προπονήθηκε την Παρασκευή το πρωί στον Ασπρόπυργο με τον Κυριάκο Κιβρακίδη να συμμετέχει σε αυτήν, αλλά να είναι αμφίβολος καθώς μόλις ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που τον ενοχλούσε στους προσαγωγούς, αλλά και την ίωση που τον ταλαιπώρησε μέσα στην εβδομάδα.

Κατά συνέπεια δύσκολα θα δούμε τον Σάκιτς στο κέντρο όπως είχε αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ, καθώς θα πρέπει να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, εφόσον οριστικά ο Κιβρακίδης μείνει εκτός. Η αποστολή άλλωστε θα ανακοινωθεί το Σάββατο
μετά την προπόνηση στο Περιστέρι.

Από εκεί και πέρα ο Νταμίρ Κάναντι δουλεύει αυτές τις μέρες την ομάδα ώστε να είναι έτοιμη να αγωνιστεί με 4-2-3-1 ή με 3-5-2. Άλλωστε ο Αυστριακός τεχνικός αρκετές φορές αλλάζει αυτούς τους δύο σχηματισμούς κατά την εξέλιξη των αγώνων και ανάλογα με το σκορ και τον αντίπαλο.

Εκτός αποστολής αναμένεται να είναι και ο Θοδωρής Βαισιλακάκης ο οποίος έχει αρχίσει και μπαίνει και πάλι στις προπονήσεις, αλλά θα χρειαστεί ακόμα χρόνος για να φτάσει στο 100% και σίγουρα θα προφυλαχθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα