Αμφίβολοι Τσαϊρέλης και Ντουβιέ

Πριν τον αγώνα με την Οστάνδη (7/2) θα αποφασιστεί η συμμετοχή των δύο παικτών, που έχουν ενοχλήσεις – Αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ από Σίμτσακ.

Με δυο απρόοπτα ολοκληρώθηκε την Τρίτη (6/2) η προετοιμασία του Άρη εν όψει της αναμέτρησης με την Οστάνδη, την Τετάρτη 7/2, στο Αλεξάνδρειο, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League.


Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ο Μπράις Ντουβιέ ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό. Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο υπόλοιπο της προπόνησης και κυριολεκτικά πριν την έναρξη του αγώνα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή τους και θα κριθεί, αν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Στο μεταξύ, τα εξωαγωνιστικά προβλήματα τελειωμό δεν έχουν για τον Άρη. Ο Βασίλης Σίμτσακ κατέθεσε αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ για οφειλές από το συμβόλαιο της περασμένης σεζόν. Η υπόθεσή του θα εξεταστεί την Πέμπτη (8/2). Το ποσό που διεκδικεί ο παίκτης ξεπερνάει τα 30.000 ευρώ και αφορά την περασμένη σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα