Άμεσα εξελίξεις με τον Λουντ

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραχώρησης του Ρόμπιν Λουντ στη Σταντάρ Λιέγης, η οποίς φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον Παναθηναϊκό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Φινλανδού μέσου έχει αναλάβει τις επαφές με τη βελγική ομάδα και θα προσπαθήσει να κλείσει άμεσα τη συμφωνία, προκειμένου να εισπράξουν οι «πράσινοι» τα χρήματα και να καλύψουν μέρος των οφειλών τους. Η μετεγγραφή του Λουντ θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο, καθώς το καλοκαίρι
ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να αξιώνει περίπου δυο εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Νίκλας Χουλτ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Οι ιθύνοντες των «πράσινων» ξεκαθαρίζουν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε να μη μείνει ελεύθερος ο παίκτης , καθώς σε μια τέτοια περίπτωση ενδιαφέρον για την απόκτησή του αναμένεται να εκδηλώσουν και οι δυο «δικέφαλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Σουηδός μπακ από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», πως δεν σκοπεύει να καταθέσει προσφυγή, ακόμα και αν καθυστερήσει η δόση του Νοεμβρίου, κάτι που φαίνεται να καθησυχάζει τους διοικούντες. Ο Χουλτ δεσμεύεται έως το 2020 με τον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα