Αλμερία – Σεβίλλη 2-1 : Νίκη μετά από 15 χρόνια (hls)

Καλή εκκίνηση κακό φινάλε

Στο πρωτο ημίχρονο η Σεβίλλη άρχισε εντυπωσιακά το παιχνίδι και πίεσε την Αλμερία. Θα μπορούσε να σκοράρει στα τριάντα δευτερολεπτα αλλά ο Λαμέλα δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Φερνάντο.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η ομάδα του Λοπετέγκι έχασε κι άλλες ευκαιρίες αλλά στο 30ο λεπτό από σέντρα του Τέλες, ο Όλιβερ Τόρες με κεφαλιά έδωσε δίκαια το προβάδισμα στην Σεβίλλη.

Στο 42ο λεπτό του αγώνα ομως ο Νιανζού έχασε εντελώς τον Ραμαζάνι, ο οποίος πήρε την μπάλα και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπόνο για το 1-1.

Σαντίκ και ιστορική ανατροπή

Η

Αλμερία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Έφτιαξε πρώτη ευκαιρίες και εν τέλει γύρισε το ματς με σκόρερ τον Σαντίκ (55′).

Στο τελευταίο τέταρτο προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα η ομάδα του Ρούμπι και η Σεβίλλη ρίσκαρε.

Βρήκε μια καλή φάση αλλά ο Ραφα Μιρ ήταν αστοχος με κεφαλιά (88′). Η Αλμερία νίκησε μετά από 15 χρόνια σε εντός έδρας αγώνα την Σεβίλλη η οποία μετά από τρεις αγωνιστικές ακόμη δεν έχει νίκη.

Αλμερία (5/3/2) : Φερνάντο – Πόθο (74′ Μέντες), Καΐκι (74′ Τσούμι), Έλι, Μπάμπιτς, Ακιέμε – Ρομπερτόνε (82′ Κούρο Σάντσεθ), Εγουάρας (46′ Ντε λα Χοθ), Σάμου – Ραμαζάνι (80′ Μπαπτιστάο), Σαντίκ

Σεβίλλη (4/4/2) : Μπόνο – Νάβας (65′ Οκάμπος), Νιανζού, Ρέκικ (58′ Κάρμονα), Τέλες – Φερνάντο, Χορδάν (58′ Ντιλέινι), Όλιβερ (58′ Ίσκο), Πάπου Γκόμες – Λαμέλα (65′ Εν Νεσίρι), Ράφα Μιρ

Keywords
Τυχαία Θέματα