Αλμέιδα: “Το γήπεδο αυτό θα βγάζει πάθος” (vid)

Νωρίτερα αναφερθήκαμε στην επίσκεψη του Ματίας Αλμέιδα στην Αγιά Σοφιά και πριν από λίγη ώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που δείχνει τον Αργεντινό προπονητή να μπαίνει στο νεότευτκο γήπεδο και εν συνεχεία να συνομιλεί με τους συνεργάτες του στην μεγάλη πλατεία έξω από την κεντρική είσοδο του γηπέδου.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος απάντησε “Μακάρι” στην ευγενική προτροπή του φιλάθλου “εδώ φτιάχνουμε γήπεδο, περιμένουμε από σένα να μας φτιάξεις ομάδα”. Μαζί με τον Παναγιώτη

Κονέ ήταν ασφαλώς και ο Γιάννης Παπαδημητρίου οι οποίοι ξενάγησαν τον Ματίας Αλμέιδα στο γήπεδο της ομάδας.

Οι πληροφορίες λένε πως το γήπεδο άρεσε πολύ στον Αργεντινό προπονητή που χααρακτηριστικά είπε: “Είναι ξεκάθαρο πως το γήπεδο αυτό θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο”.

Στη συνέχεια ο Αλμέιδα μετέβη στα γραφεία της ΑΕΚ και ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της συμφωνίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά τις 17 Μαΐου. Από τους ανθρώπους της ομάδας πήρε αναλυτικό φάκελο με όλα τα στοιχεια που χρειάζεται για να ξέρει, με ολόκληρη τη δομή, τα πρόσωπα και όσα ο ίδιος ζήτησε για τη νέα του ομάδα.

Για τον Αλμέιδα ξεκινάει πλέον η δική του δουλειά της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά φυσικά και όλη η προετοιμασία της εγκατάστασής τους στη χώρα μας μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Αυτός ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, έχει προφανώς ολόκληρη διαδικασία μετακόμισης και προετοιμασίας αλλά και δουλειάς την οποία μπορεί να κάνει από τη χώρα του και σε κάθε περίπτωση το πιο εύκολο είναι να παρακολουθεί τα πάντα απ’ όπου κι αν βρίσκεται όσον αφορά τα ματς.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όπως είχαμε πει, θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις αλλά και η παρουσίασή του όταν πλέον θα έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει και επίσημα τη δουλειά του

Δείτε το βίντεο με τα σχετικά αποσπάσματα με τον Ματίας Αλμέιδα μετά το 10ο λεπτό:

Keywords
Τυχαία Θέματα