Άλλο ένα update του Fortnite έρχεται με προβλήματα

Σύνηθες φαινόμενο πλέον.

Το Fortnite έδειχνε πως πάει στο Wild West από την αρχή της τρέχουσας σεζόν του, με το Calamity skin να μεταμορφώνει τους παίκτες από απλούς αγρότες σε badass cowboys τους τελευταίους μήνες.

H Άγρια Δύση είναι τελικά εδώ. Με το Content Update 6.30 ήρθε ένα νέο εκρηκτικό,

το Dynamite, και ένα καινούριο Mode το Wild West για να το χρησιμοποιήσετε.

Το Wild West της Fortnite δεν είναι πολύ διαφορετικό, απλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόματα όπλα, rocket launchers ή παγίδες. To μόνο εκρηκτικό που επιτρέπεται είναι το Dynamite. Επίσης όλα τα Shield Potions είναι εκτός, αλλά το Slurp παραμένει ενεργό.

Βεβαια σε λιγότερο από μία ώρα μετά την προσθήκη του, το Dynamite αφαιρέθηκε από το παιχνίδι. Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter, η Epic είπε ότι αφαίρεσε το Dynamite από το παιχνίδι, όσο θα διερευνά την αύξηση των crashes του παιχνιδιού.

We've temporarily disabled Dynamite while we investigate an increase in client crashes. We'll update you once we have more information.

Fortnite (@FortniteGame) 20 Νοεμβρίου 2018

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, υπάρχει μια καταιγίδα στον ορίζοντα. Μια χιονοθύελλα εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες, έξω από την ακτή του Lucky Landing και όλα λένε πως αυτή είναι η αρχή του Χριστουγεννιάτικου event του Fortnite.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Assassin's Creed Rebellion - Launch Trailer Bendy and the Ink Machine - Launch Trailer (PEGI) Ήρθε το τέλος του Steam Link

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα