Άλλη προετοιμασία με τον Μαρτίνς

Θυμάστε πως ήταν η προετοιμασία του Ολυμπιακού το καλοκαίριτου 2017; Χωρίς ένταση οι προπονήσεις και φιλικοί αγώνες με αντίπαλους οιοποίοι δεν έβαζαν υψηλά εμπόδια, προκειμένου η ομάδα που ετοίμαζε ο ΜπέσνικΧάσι να μην εμφανιστεί καταπονημένη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή ηεπιλογή κόστισε στους «ερυθρόλευκους» στη διάρκεια της περιόδου, αφού ταπροβλήματα στον τομέα της φυσικής κατάστασης ήταν ξεκάθαρα.

Τώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως προγραμματίζει μίαπροετοιμασία

με εντελώς διαφορετική λογική. Σκοπεύει να ασχοληθεί πολύ και μετον τομέα της φυσικής κατάστασης, προκειμένου ο Ολυμπιακός να μπορέσει ναανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της εξαιρετικά δύσκολης σεζόν που θαακολουθήσει. Παράλληλα, θέλει να ρίξει τους ποδοσφαιριστές του στα «βαθιά» απότα φιλικά του καλοκαιριού. Για το λόγο αυτό έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες τηςομάδας να προγραμματίσουν φιλικούς αγώνες με ισχυρούς αντιπάλους κατά τηδιάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει στο Βέλγιο ήτην Ολλανδία στα μέσα Ιουλίου. Εν αντιθέσει με πέρσι, όταν και αντιμετώπισανομάδες του επιπέδου της Βέστερλο και της Μαλίν.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστείγια τις 15 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Οι «Πειραιώτες» θαπαραμείνουν εκεί για δέκα ημέρες και στις 25 Ιουνίου θα αναχωρήσουν για τιςαυστριακές Άλπεις. Για μία ακόμη χρονιά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θαγίνει στο Ζέεφελντ. Το γραφικό χωριό της Αυστρίας θα φιλοξενήσει την αποστολήτου Ολυμπιακού έως τις 5 Ιουλίου. Εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Ελλάδα γιαλίγες ημέρες. Και έπειτα θα «πετάξει» για το Βέλγιο ή την Ολλανδία για ναδώσουν μία σειρά φιλικών αγώνων, ώστε η ομάδα του Πειραιά να είναι στηνκαλύτερη δυνατή κατάσταση στις 9 Αυγούστου, οπότε και θα δώσει τον πρώτοεπίσημο αγώνα της στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.


Keywords
Τυχαία Θέματα