Αλλάζει ο Jack Reacher για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά

Χμμ...Γιατί όμως;

Ο Lee Child, ο συγγραφέας που έγραψε 23 μυθιστορήματα με τον Jack Reacher και άλλες μικρές ιστορίες, επιβεβαίωσε ότι το τηλεοπτικό reboot ετοιμάζεται, αλλά χωρίς το Tom Cruise στον ομώνυμο ρόλο.

Σε συνέντευξή του με το BBC Radio, ο Child ισχυρίζεται ότι παρά τις πολλές ικανότητες που έχει

ο Cruise, ο ηθοποιός είναι απλά πολύ κοντός για τον ρόλο. Είπε μάλιστα, ότι ο ηθοποιός είναι 1,70m, ενώ ο χαρακτήρας που έχει δημιουργήσει, αγγίζει το 1,95m.

"Μου άρεσε η δουλειά μου με τον Cruise. Είναι πολύ καλός τύπος", είπε ο Child. "Περάσαμε ωραία, αλλά εν τέλη, οι αναγνώστες έχουν δίκιο. Το μέγεθος του Reacher είναι πολύ σημαντικό και πολύ βασικό. Υποτίθεται, ότι όταν ο Reacher μπαίνει σε ένα δωμάτιο, σε πιάνει μια μικρή νευρικότητα. Και ο Cruise, παρά το ταλέντο του, δεν έχει την κατάλληλη φυσική κατάσταση".

"Οπότε αποφάσισα, ότι δεν θα υπάρξουν άλλες ταινίες με τον Tom Cruise. Αντ' αυτού θα το πάμε στο Netflix ή σε κάποια άλλη υπηρεσία του είδους. Και θα έχουμε νέο ηθοποιό. και θέλω όλοι οι αναγνώστες που δεν τους άρεσε ο Tom Cruise να με βοηθήσουν στο να βρεθεί ο κατάλληλος ηθοποιός για τη σειρά. Ξεκινάμε από την αρχή και πρέπει να βρούμε τον τέλειο ηθοποιό".

Η απόφαση του παραγκωνισμού του Cruise από Jack Reacher μπορεί και να οφείλεται στο γεγονός ότι ο ηθοποιός δεν είναι τηλεοπτικός αστέρας. Αν σκεφτούμε μάλιστα, ότι η δεύτερη ταινία "Jack Reacher: Never Go Back" δεν τα πήγε τόσο καλά στο box office, είναι πιθανό η στροφή προς την τηλεόραση να έχει άλλα αποτελέσματα.

Ο Child επιβεβαίωσε ότι την περασμένη εβδομάδα υπογράφτηκαν τα συμβόλαια για την μεταφορά των βιβλίων του σε σειρά συνδρομητικής υπηρεσίας, αλλά δεν αποκάλυψε ούτε το όνομα της υπηρεσίας, ούτε κάποιο μέλος του cast, ούτε την ημερομηνία πρεμιέρας.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να ενημερώνεστε για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΒραβεία People’s Choice: Το MCU ήταν ο μεγάλος νικητήςΟ νέος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ "Άρης" κάνει πρεμιέρα στο National GeographicΤέλος η πρόσβαση σε 38 πειρατικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα