Αλλαγές εν όψει Τούμπα από τον Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να επιστρέψουν οι Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτας, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, λόγω τιμωρίας.


Η προετοιμασία της Ένωσης θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, μετά το τέλος της οποίας, ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. Ο Ουζουνίδης θα περιμένει να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Άλεφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Λαμπρόπουλο και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Λόπες θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μάνταλος και Μπακασέτας θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαία γραμμής, με τον Λιβάγια σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Πόνσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα