Αλεξάνταρ Μίτροβιτς: «Ο Μάρκο Σίλβα άλλαξε τον οργανισμό Φούλαμ!»

Οι «Cottagers» θα κατευθυνθούν στο «Broadfield Stadium» το απόγευμα της Τρίτης γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη νίκη στην Premier League μετά από την επιστροφή τους, με τη νίκη 3-2 επί της Μπρέντφορντ το Σάββατο.
Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός, Αλεξάντερ Μίτροβιτς, λύτρωσε την ομάδα του με το νικητήριο τέρμα που πέτυχε στο 90ο λεπτό. Άλλη μία ηγετική εμφάνιση από τον άνθρωπο των 43 γκολ

την περασμένη περίοδο, που έφτασε ήδη τα τρία σε ισάριθμους αγώνες. Η σημαντική αυτή νίκη, ήρθε προς μεγάλη ανακούφιση του προπονητή Μάρκο Σίλβα. Ο πρώην επιθετικός της Άντερλεχτ και της Νιούκαστλ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Ήταν ένα σωστό ντέρμπι, όλοι το απόλαυσαν, οι οπαδοί, εμείς στο γήπεδο. Νομίζω ότι ο προπονητής μας δεν το χάρηκε τόσο πολύ, αλλά στο τέλος είμαι σίγουρος ότι ήταν ευχαριστημένος».
Η Φούλαμ στην επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία, παρμένει αήττητη μετά από τρεις αγώνες.
«Είμαστε χαρούμενοι. Πήραμε τους πρώτους τρεις βαθμούς, είμαστε ακόμα αήττητοι μετά από τρεις αγώνες. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς».

Στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Κρόουλι, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, θα προχωρήσει πιθανότατα σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, αλλά ο Μίτροβιτς είναι σίγουρος ότι η νοοτροπία που έχει ενσταλάξει ο Πορτογάλος μετά από την άφιξή του στο «Craven Cottage» τον περασμένο Ιούλιο, θα βοηθήσει όποιον και αν παίξει.
«Ο προπονητής άλλαξε τον σύλλογο, άλλαξε τον τρόπο που παίζουμε, άλλαξε τον τρόπο που πιστεύουμε. Δεν τα παρατάμε ποτέ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα