Αλέγκρι για το Ρόμα – Γιουβέντους: «Το ποδόσφαιρο είναι μοχθηρό, νιώθω τύψεις»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο «DAZN» για την τέταρτη σερί ισοπαλία της «μεγάλης κυριάς». Η «Γιούβε» βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Ολίμπικο» από τη Ρόμα με γκολ του Λουκάκου, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να φέρει στα ίσα το παιχνίδι με τον Μπρέμερ.

«Υπάρχουν τύψεις, φυσικά θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά το ποδόσφαιρο είναι μοχθηρό έτσι, μερικές φορές απλά τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις. Κινδυνεύσαμε να χάσουμε ένα παιχνίδι, το οποίο

ήμασταν σε θέση να κερδίσουμε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους», είπε ο Ιταλός τεχνικός για την αναμέτρηση.

Στη συνέχεια ο Αλέγκρι αναφέρθηκε στο επόμενο ματς της «βέκια σινιόρα» με τη Σαλερνιτάνα (12/05, 19:00) για το «εισιτήριο» του Champions League, αλλά και τον τελικό του Coppa Italia την Τετάρτη (15/05, 22:00) με την Αταλάντα. «Το σημαντικό τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, καθώς αυτό είναι το “match ball” για το Champions League, στη συνέχεια έχουμε τον τελικό του Coppa Italia. Ο σύλλογος θα κάνει την αξιολόγησή του στο τέλος της σεζόν, φυσικά υπάρχουν κάποιες γερές βάσεις για τη “Γιούβε”, αλλά μας έλειπαν παίκτες όπως ο Πογκμπά, ο Φατζιόλι και φυσικά ο Κιέζα… μπαινόβγαινε στην ομάδα», πρόσθεσε.

Τέλος ο προπονητής της Γιουβέντους απέφυγε να σχολιάσει το μέλλον του στον σύλλογο. «Δεν ξέρω, θα πρέπει να ρωτήσετε τον σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στον τελικό του Coppa Italia και ελπίζω ότι θα επιστρέψουμε εδώ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το Champions League».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέγκρι, Ρόμα – Γιουβέντους,alegkri, roma – giouventous